Tervetuloa pitkästä aikaa Columbusten pariin :) Tämä osa on äänestyksen mukaan extrajännittävä, tai ainakin yrittää olla.

 

snapshot_d6f8a563_971bfc3f-1.jpg picture by makkara

Shanen noitatarvikkeet piinasivat Columbuksia. Kirja puri Niittyä, joka tutki sitä hiljaa. Shane ei kuitenkaan suostunut tunnustamaan olevansa noita. Hän ei sentään halunnut menettää mainettaan perheessään.

 

snapshot_d6f8a563_f74d4fa7.jpg picture by makkara

"Vai että otit sinä sellaisen pääaineen!" Shane puheli iloisesti Ginan kanssa puhelimessa. "Hienoa! Sano Paulielle, että ottaa itseään niskasta kiinni ja valitsee pääaineen." Shane kannusti. Gina lupasi. Sitten Shane lopetti puhelun hyräillen hiljaa. Silloin tapahtui jotain aivan äkkiarvaamatta. Shanen ajatukset alkoivat oudosti "tyhjentyä". Viimeksi sellaista oli tapahtunut silloin, kun hän oli ollut mielisairaalassa sekaisin päästään. Tämä oli suorastaan pelottavaa...

 

snapshot_d6f8a563_b8d05df4.jpg picture by makkara

Armanda ja Cairo olivat parhaat toverukset, mutta Angel viihtyi enemmän omissa oloissaan. Nämä kaksi pystyivät jakaa kaiken keskenään. He leikkivät aina myöhään yöhön. Eräänä iltana kun he taas pallottelivat, näki Armando jonkun naisen liikkuvan tontin laidoilla.

snapshot_d6f8a563_18d05e67.jpg picture by makkara

"Lapset...." nainen tuli sanomaan heidän luokseen "Haluan sanoa jotain isästänne Shanesta. Tahdon itseasiassa varoittaa teitä. Hän saattaa olla vaaraksi kaikille. Shane Columbus on viettänyt neljä vuotta elämästään mielisairaalassa!" nainen paljasti dramaattisesti. Armando ja Cairo naureskelivat. Ketä tuo nainen luuli huijaavansa? Ei isä ollut hullu!

snapshot_d6f8a563_374d51ec.jpg picture by makkara

Krisse katsoi lapsia loukkaantuneena. "No" hän sanoi tasaisesti "Ainakin minä varoitin teitä"

Krisse juoksi pimeyteen lasten naurun saattelemana.

snapshot_d6f8a563_d8d05e74.jpg picture by makkara

Angel viihtyi eniten aikuisten seurassa ^^ Suloista, eikö vain?

snapshot_d6f8a563_d8d05eec.jpg picture by makkara

Shane oli kiintynyt eniten Angeliin, vaikkei lapsia saisi noin vain luokitella. Hän oli päättänyt kertoa ensimmöisenä tälle salaisuutensa menneisyydestään. "Angel. Huolehdithan äidistä jos minä en jossain vaiheessa enää olekkaan täällä?" Shane kysyi. Tämä ihmetytti Angelia. Miksei isä enää olisi heidän luonaan? Shane huokaisi hiljaa. "Kun olin kuusitoistavuotias, jouduin mielisairaalaan koska uhkapelurit olivat jäljilläni. Nämä ihmiset olivat hyvin vaarallisia, mutta nyt kun heidän johtajansa on kuollut, eivät he uhkaa meitä. Minä nimittäin tapoin johtajan ennenkuin sinä olit syntynytkään. Sen takia jouduin lähtemään pakolaisiksi. Mieleni on alkanut olla oikullinen, ja pelkään että teen taas pian jotain kammottavaa. Siksi aion palata mielisairaalaan"

snapshot_d6f8a563_18d06192.jpg picture by makkara

Angel järkyttyi tästä kovasti, ja alkoi pelätä isäänsä. Shane oli soittanut mielisairaalaan, mutta johtokunta väitti häntä terveeksi. Shane tiesi ettei se ollut totta. Oli väärin ettei hän saanut hoitoa, sillä hän oli kaikkea muuta kuin terve. Sinä iltana hän löysi pistoolin, jolla oli ampunut Borista, häntä uhannutta ja Paulien kidnapannutta uhkapeluria. Hän ei voinut hallitta sormeaan. Se hakeutui koko ajan liipaisimelle, mutta ei onneksi painanut sitä.

snapshot_d6f8a563_f8d08ad6.jpg picture by makkara

Anne näki nurkan takaa pistoolin Shanen kädessä. Hän tunsi vilunvärityksen.

snapshot_772c5c5c_b8d08c91.jpg picture by makkara

Samantien hän soitti Paulielle. Paulie ei ottanut Annea todesta. "Isän mieli oikkuilee joskus, ei se ole vakavaa. Ehkä hänen mieleensä on vain palannut se aika, kun minä olin kidnapattuna"

snapshot_d6f8a563_18d08db4.jpg picture by makkara

Cairo oli suunnattoman vihainen. Hän oli juuri lyönyt Angelia, joka oli väittänyt heidän isänsä olevan hullu, aivan kuin se nainenkin! Angelin nenästä oli alkanut vuotaa verta.

snapshot_d6f8a563_98d08e0e.jpg picture by makkara   

Niitylle teki pahaa hänen lapsiensa riita. Varsinkin kun se johtui Shanen menneisyydestä. Niitty oli niin toivonut, että he olisivat voineet jättää mielisairaalamenneisyyden kokonaan taakseen. Mutta ei, ensin Paulie oltiin kidnapattu, Gina vihoitteli isälleen ja samoin kolmoset. Kaikki tämä johtui mielisairaalasta. Niitty päätti, ettei hän voisi enää pitää lapsiaan Shanen lähellä. Kun hän kertoi tämän Annelle, kuunteli Shane ovenraosta.

snapshot_d6f8a563_b722f821.jpg picture by makkara

"Ja sehän ei käy" Shane mutisi ja lensi luudallaan baariin juopottelemaan.

snapshot_d6f8a563_f8d08f2d.jpg picture by makkara

Kun hän astui sisään, alkoivat hänen ajatuksensa taas poukkoilla kammottavalla tavalla. Hän tajusi miettineensä miltä Niityn ja lasten hautakivet näyttäisivät!

snapshot_d6f8a563_78d08fa2.jpg picture by makkara

Shane oli juuri menossa tilaamaan konjakkia, kun hän ei voinut enää hillittä itseään. Mies riensi kotiinsa.

snapshot_d6f8a563_38d090cd.jpg picture by makkara

Shane löysi vanhasta kaapista kirveen. Hän lähti hipsimään Columbusten pihapiirissä mielipuolinen ilme kasvoillaan. Hänen kätensä tärisi erittäin pahasti, kun hän havaitsi Annen.

snapshot_d6f8a563_38d090f6.jpg picture by makkara

Nainen oli täyttämässä kuoppaa toisessa päätä pihaa, eikä huomannut Shanea.

 

snapshot_d6f8a563_f8d0912c.jpg picture by makkara

Shane laski kirvestä hieman, ja hänen ilmeensä tiukentui entisestään. Kohta Shane olisi jo Niityn luona, ja sitten.

snapshot_d6f8a563_78d0914f.jpg picture by makkara 

Kun Shane oli naisen takana, Niitty kääntyi yllättäen. "Shane, säikäyt- IIK!" Niitty kirkaisi kun Shane heilautti kirveen häntä kohti. Kuului tömähdys ja verinen Niitty kaatui maahan. Shane juoksi toisaalle. Silloin hän tajusi että kolmoset olivat kotona.

snapshot_d6f8a563_f8d091bf.jpg picture by makkara

Mitäköhän lehdessä lukisi tapauksesta seuraavana päivänä....

 

snapshot_d6f8a563_f8d05d6b.jpg picture by makkara

Shane keräsi voimiaan. Hänen piti hoidella vielä kolmosetkin. Nämä voisivat levittää juttua siitä, että Shane oli surmannut Niityn! Ja se oli viimeinen asia, mitä mies halusi.

snapshot_d6f8a563_98d09232.jpg picture by makkara

"Hyvästi Armando" Shane kuiskasi ja heilautti kirvestä. Sitten hän riensi Angelin sängyn luo. "Hyvästi Angel" hän sanoi ja heilautti kirvestä. Sitten hän lähti etsimään toisessa huoneessa nukkuvaa Cairoa.

snapshot_d6f8a563_38d09274.jpg picture by makkara

Shane ei löytänyt Cairoa mistään. Poika selvästi piillotteli häneltä. "Hoitelin muut jo, odota vain!" Shane karjui kammottavasti. Sillä aikaa makuuhuoneessa Cairo koitti yltää ikkunaan sängyn avulla, jotta hän pääsisi pois. Hän vain hipaisi ikkunaa, kun Shane riensi sisään kirveen kanssa. Kirves heilahti jälleen kerran....

 

Ensi osassa Gina tulee yllättyskäynnille Columbuksille, mutta mitä hän löytääkään kotoaan? Murhanhimoisen Shanen vai täystuhon? Se selviää ensi osassa!

snapshot_d6f8a563_f74d4f1b.jpg picture by makkara