Tämä osa ilmestyi nopeammin kuin viime osa :) Osaa oli hyvin kiva pelata, olisin voinut pelata vaikka vielä osaa kuinka kauan, mutta halusin jättää tiettyyn kohtaan... Mihin, lue niin saat tietää ^^

 

snapshot_d6f8a563_96ff2187.jpg picture by makkara

 Shane oli ihminen, joka halusi sopia asiat jos ne olivat epäselviä. Siksi hän kutsui Krissen (naisen nimi) kylään ja halusi selvittää asiat tämän kanssa. "Hei" hymyili Shane ja halasi naista. Krisse hämmästyi hiukan lämpimästä eleestä, mutta halasi Shanea takaisin. Hän huomasi miehen tuoksuvan hyvälle.

snapshot_d6f8a563_d6ff21c5.jpg picture by makkara

 Shane istui sohvalle. Hän huomasi ettei Krisse ottanut takkiaan pois, mistä hän päätteli että nainen aikoo lähteä piakkoin. Se laski hänen mielialaansa.

snapshot_d6f8a563_96ff21dc.jpg picture by makkara

 "Krisse, ymmärän että sinua harmittaa se etten ole pitänyt sinua yhteyttä mielisairaalasta päästyäni. Minä en vain oikein pitänyt sitä, mitä teimme vakavana" Shane selitti. Krisse oli hetken luullut, että Shane ilmoittaisi rakastavansa häntä.

"Mitä olisit tehnyt jos olisin pamahtanut paksuksi! Sinä sentään annoit ymmärtää silloin että rakastat minua! Olet törkeä huijari ja hyväksikäyttäjä!" kirkui Krisse niin että koko naapurusto varmasti kuuli.

snapshot_d6f8a563_96ff2225.jpg picture by makkara

 "Onko jotain hätänä?!" kysyi sisään astellut nainen. Hän oli ilmeisesti kuullut huutoa, ja säikähtänyt että sisällä tapahtuu jotain vakavaa. Krisse vilkaisi naista ja livahti ulos mulkaisten vielä pahasti Shanea.

snapshot_d6f8a563_36ff2246.jpg picture by makkara

 "Minulla eikä hänellä ei ole mitään hätää. Hän vain siinä ilmoitti mielipidettään minusta." Shane hymyili. Nainen nyökkäsi. "Hyvä kuitenkin että tulit katsomaan, jos olisinkin ollut oikeassa hädässä" Shane hymyili vieläkin, ja nainen käveli ulos. Ovella hän kääntyi vilkuttamaan Shanelle.

snapshot_d6f8a563_76ff22c4.jpg picture by makkara

 Heti aamulla Shane soitti Krisselle. Hän halusi selvittää asiat. Kesti kauan, ennenkuin Krisse suostui tulemaan Shanen luo.

snapshot_d6f8a563_56ff2312.jpg picture by makkara

 Vierailu oli kuitenkin turha. Krisse huusi koko ajan Shanelle, vaikka Shane koitti selittää että he voisivat olla ystäviä. "Vain ystäviä!" kirkui Krisse ja ryntäsi ulos. "Vihaan sinua!" Krisse vielä huusi.

snapshot_d6f8a563_76ff23e5.jpg picture by makkara

 Nuo sanat tuntuivat Shanesta pahalta. Hän oli kuullut ennenkin samat sanat, muttei koskaan Krissen suusta. Krisse oli mielisairaalassa ollut Shanen ainoa ymmärtäjä, mutta vaikka Shane olikin harrastanut seksiä hänen kanssaan, ei hän ollut halunnut mitään vakavaa. Hän meni baariin ja tilasi oluen.

snapshot_d6f8a563_d6ff241d.jpg picture by makkara

 Shane joi olutta ja katseli ovelle. Hän muisteli ollensa samassa yökerhossa, tansiineen siellä omistajan kanssa. Hän ei kuitenkaan nähnyt Jaanaa missään. Sen sijaan ovesta tuli koko ajan lisää väkeä, naisia...

snapshot_d6f8a563_b6ff24b8.jpg picture by makkara

 Shane meni terassille jottei joutuisi katsomaan kun naisia tuli koko ajan lisää sisään. Terassillakin oli kuitenkin yksi nainen, joka oli pahasti humalassa. Nainen hoippui Shanen luokse. "Terve! Miten tuollainen söpöliini on yksin kaupungin yössä?" nainen kysyi. Shane perääntyi.

snapshot_d6f8a563_b6ff24fd.jpg picture by makkara

 "Olet varmasti saanut rukkaset. Tuollaiset söpöliinit ovat usein ilkeitä sisimmissään." nainen huokaisi. Sana "rukkaset" tuntui viiltävän Shanea sisältäpäin. Hän astui askeleen lähemmäs naista.

snapshot_d6f8a563_76ff252d-1.jpg picture by makkara

 "Enkä varmasti ole saanut rukkasia! Pidä sinä suuri suusi ja nenäsi poissa minun asioistani, jos haluat selvitä ehjänä pois täältä!" Shane karjui. Nainen järkyttyi ja alkui kirkua. Sen seuraksena vartijat heittivät Shanen pois yökerhosta.

 

snapshot_d6f8a563_f6ff2608.jpg picture by makkara

 Aamulla Shane sai puhelun. Siellä oli se nainen joka oli tullut Shanen asuntoon kun Krisse oli kirkunut. "Olen Niitty! Minusta olit ihana ja söpö, voisimmeko tavata joskus? Siniset silmäsi ja vaalea tukkasi tekivät minuun suuren vaikutuksen..." nainen pälätti.

"Anteeksi mutta tukkani on punainen ja silmäni ruskeat" Shane korjasi. Joka tapauksessa häneen teki vaikutuksen että nainen oli ottanut hänen numeronsa selville, ja he sopivat tapaamisen.

snapshot_d6f8a563_f705da67.jpg picture by makkara

 Shane huomasi tavatessaan naisen, että tämä oli hyvin kaunis.

snapshot_d6f8a563_1705daf8.jpg picture by makkara

 Shane sai naisen kampauksen aivan uuteen uskoon. "Tänä on ihana, olet varmasti se pinkkitukkainen kampaaja Keravalta" ihasteli nainen. Shane katsoi häntä viitsimättä huomauttaa että hänellä oli punainen tukka eikä hän ollut kampaaja.

snapshot_d6f8a563_d705db0c.jpg picture by makkara

 "Niin minä taisin olla" hän sen sijaan sanoi. Sitten hän suuteli Niittyä suoraan suulle. Niitty oli heti jutussa mukana. Hän oikeastaan innostui vähän liikaa, ja kietoi kätensä Shanen ympärille. Shane tunsi onnen tunteen sisällään. Ei hänkään halunnut irrottaa.

snapshot_d6f8a563_3705dbc6.jpg picture by makkara

 Tunnilta tuntuneen ajan kulttua Shane lopetti suutelun, mutta huomasi että Niitty piti hänestä yhä itsepintaisesti kiinni. "Pitäisikö sinun irrottaa ja mennä tuonne sisälle lämmitelemään kanssani" Shane hymyili.

 

snapshot_d6f8a563_d705dec3.jpg picture by makkara

 Parin viikon kulttua Shanen ja Niityn suhde oli kehittynyt hyvin paljon. He illastivat hyvin usein samassa ravintolassa. "Tuo hummeria" Shane sanoi tarjoilijalle. Tarjoilija nyökkäsi ja lähti keittiöön.

 

snapshot_d6f8a563_9705df1f.jpg picture by makkara

 "Niitty... Olen miettinyt asioita. Sinua ja minua. Yksin on tylsää asua. Mutta sinun kanssasi..."

"Shane, rauhoitu. Ruoka tulee aivan pian" Niitty hymyili.

snapshot_d6f8a563_1705dfb6.jpg picture by makkara

 Syötyään ruuan Shane ja Niitty alkoivat halailla keskellä ravintolaa. Kaikki katsoivat heitä.

Sitten Shane polvistui Niityn eteen. "Emme ole tunteneet kuin kaksi viikkoa, mutta niiden viikkojen aikana olen tajunnut että olet minulle se oikea. Tulethan vaimokseni" Shane sanoi hiljaa. "En tietenkään, ei kun siis juu tai ei tai totta kai!" Niitty sanoi ja kyyneleet alkoivat valua hänen poskiaan pitkin. Hän halasi Shanea.

snapshot_d6f8a563_b705e044.jpg picture by makkara

 "Kuule, ihmiset tuijottavat. Taidamme lähteä kotiin, vai mitä?" Shane hymyili. "Tarkoitan kotiimme" hän korjasi. Ja Niitty ei sanonut vastaan vaan hymyili Shanelle onnellisena.

snapshot_d6f8a563_7706e662.jpg picture by makkara

 Niitty siis muutti Shanen luo. "Äitini ja isäni ilahtuivat, vaikka yrittivätkin piilottaa sen. Perheeni on ollut aika köyhä, ja nyt heillä on yksi suu ruokittavana" Niitty kertoi halaillessaan Shanea. "Montako sisarusta sinulla oikein on?" Shane kysyi. "Kahdeksan siskoa ja kolme veljeä" Niitty naurahti. "Iso perhe" Shane sanoi ja pussasi Niittyä poskelle.

 

snapshot_d6f8a563_3706e802.jpg picture by makkara

 Niitty sai uudet vaatteet päälleen muuttaessan Shanen luo. Omasta mielestäni hän on ihan mukavan näköinen.

snapshot_d6f8a563_b706ea04.jpg picture by makkara

 Muutoksen koki myös Shanen talo. Ennenkuin ensi osa ilmestyy, julkaisen taloesittelyn jossa esitellään talon kolme huonetta ^^

snapshot_d6f8a563_9706ea41.jpg picture by makkara

 Shane ja Niitty halusivat juhlistaa tätä kaikkea uudessa makuuhuonessaan. Jostain syystä he menivätkin kaappiin, ja se oli sitten sellaista menoa ettei oikein houkuta avata kaapin ovea.

snapshot_d6f8a563_3706ebae.jpg picture by makkara

 "Niitty-rakas, mitäs jos katsoisimme tämän saippuasarjan sijaan vaikka jonkun jännärin?" Shane kysyi kun he myöhemmin kuhertelivat sohvalla Niityn kanssa. "Ei nyt muru, haluan tietää miten Anja reagoi siihen kun Simo löi Juulia" Niitty sanoi ja Shane nyökkäsi.

snapshot_d6f8a563_97076b67.jpg picture by makkara

 Seuraavana iltana Niityn vatsa paisui. "Shane, me saamme vauvan! Olen raskaana!" Niitty hihkui ja Shane nousi ylös.

Tätä hetkeä Shane oli odottanut. Oli aika hieman kasvattaa Columbuksen hyvin pientä sukua.

snapshot_d6f8a563_77076be9.jpg picture by makkara

 "Olisi katastrofi jos lapsi saisi sinun sukunimesi. Tahdotko sinä minut aviomieheksesi?" Shane kysyi houkuteltuaan Niityn ulos. "Tahdon" Niitty sanoi hiljaa. "Niin minäkin tahdon" Shane sanoi.

snapshot_d6f8a563_f7082def.jpg picture by makkara

 Sen jälkeen tuore aviopari päätti lähteä häämatkalle - olohuoneen sohvalle. Shane ja Niitty suutelivat ja hurjina sohvalla. "Shane, olet ihanin mies jonka tiedän" Niitty kuiskasi.

snapshot_d6f8a563_f7082e06.jpg picture by makkara

 Katsokaa Shanen ilmettä! Onkohan hän vieläkään ihan terve. Ihan kuin hän ahdistelisi Niittyä...

snapshot_d6f8a563_970830f0.jpg picture by makkara

 Niitty alkoi nähdä painajaisia keskenmenosta ja siitä että Shane jättäisi hänet. Kerran hän näki hyvin pitkää painajaista, mutta Shanen ääni herätti hänet.

"Kulta, lähden kauppaan. Minulla ei mene kauan" Shane huikkasi. Niitty päätti nousta ylös.

snapshot_d6f8a563_f7083a8f.jpg picture by makkara

 Shane vilkutti vielä Niitylle ovelta, ja lähetti hänelle lentosuukon. "Ostan sinulle jotain hyvää" hän sanoi.

snapshot_d6f8a563_77083bc3.jpg picture by makkara

 Hetken kulttua kun Shane oli lähtenyt, joku soitti ovikelloa. Niitty meni avaamaan ja huomasi Krissen. "Oletko Shanen siivoja? Pyydä Shane tänne. Minulla on asiaa hänelle" Krisse sanoi. Niitty tuijotti Krisseä. "Ei, olen Shanen vaimo ja hänen tulevan lapsensa äiti" hän töksäytti.

snapshot_d6f8a563_17083bec.jpg picture by makkara

 "Et ole! Shane rakastaa minua!" huusi Krisse. "Minä en ymmärrä mistä olet saanut jotain noin typerää päähäsi!" huusi puolestaan Niitty. "Kuulehan lutka, Shanella ja minulla oli suhde mielisairaalassa!! Hän ei liene kertonut siitäkään koska ei tuota tuollaiseen typerään tytöntylleröön!" huusi Krisse.

"Enemmän tälläiseen tytöntylleröön, kuin ikäistään paljon vanhempaan tanttaan" tokaisi Niitty. Se oli liikaa Krisselle.

snapshot_d6f8a563_37083c0c.jpg picture by makkara

 Hän kävi Niittyyn käsiksi. "Minulle ei sanota noin! Shane rakastaa minua!" Krisse kirkui ja töni Niittyä. "Sinäkin nimittelit minua! Olet säälittävä, Shane valitsi minut koska on pistänyt minut paksuksikin!" huusi Niitty. Silloin Krisse tönäisi Niittyä kaikin voimin, ja nainen kaatui maahan.

snapshot_d6f8a563_37083c52.jpg picture by makkara

 Shane tuli juuri silloin kotiin. "Niitty!" hän huusi ja katsoi vaimoaan kauhistuneena. Sitten hän vilkaisi Krisseä. "Mitä helvettiä sinä olet mennyt tekemään?" Shane kuiskasi raivoissaan.

 

snapshot_d6f8a563_d7083ce0.jpg picture by makkara

"Shane, minuun sattuu..." voihki Niitty ja piteli vatsaansa. "Soita ambulanssi..." hän kuiskasi. Shane ja Krisse katsoivat toimeettomina Niittyä. "Jos menetin sinun takiasi lapseni, sinä kuolet!" kivahti Shane Krisselle.

Oli aivan pakko jättää tuohon kohtaan :) Ensi osa tulee aivan varmasti ensi viikolla, peli-intoa nimittäin löytyy...